Att färgsätta utifrån ett tema är ett inspirerande sätt att hitta färgkombinationer. Från Beckers finns en hel uppsjö av kulörer med lika vackra som spännande namn – och naturligtvis finns det en tanke bakom just de valda namnen som tydligt förstärker känslan hos kulören.

Tänk tema och gör det enkelt för dig att kombinera olika kulörer. Högaktuella färgfamiljer från Beckers är Vinter, Fest och Lantkök.
I temat Vinter hittar vi namnen Vinternatt, Frost och Kyla. Det är kallare kulörer som gärna öppnar upp och ger en ljusare, större och luftigare känsla i rummet.

HyperFocal: 0
Fest är mixen av kulörerna Champagne, Rock n’ Roll, Ostron och Karamell, som tillsammans tänjer på gränserna. Det svarta skapar tyngd till det snällare, mjuka och helrätta rosa – som i kon-trast med det mörka snarare signalerar attityd.
Temat Lantkök samlar de mjuka, naturnära kulörerna Marmor, Potatis, Lin och Salvia, där det gröna är kopplat till växtlighet och beige till natur-material. Kulörer som tillsammans tillför hemmet en lugn och harmonisk stämning.

Redaktionen