Assemblin VS förvärvar rörelsen i Söderby Rör AB – ett väletablerat installationsföretag i Uppsalaregionen med inriktning mot kommersiella kunder och bostadsrättföreningar.

Affären innebär att Söderby Rör går in som en enhet inom Assemblin VS filial Uppsala från och med den 1 januari 2018. Assemblin VS tar därmed över hela verksamheten med 16 medarbetare och pågående uppdrag.

– Förvärvet innebär att vi stärker greppet kring Uppsala och vår marknadsnärvaro i regionen, säger Andreas Aristiadis, vd på Assemblin VS.

ab assemblin

– Det ska bli väldigt roligt och spännande att vara med och bidra till Assemblins nästa steg och fortsatta utveckling i Uppsalaregionen, säger Kent Eriksson, ägare av Söderby Rör.

Söderby Rör grundades 1994 och är ett välkänt och starkt varumärke på Uppsalas VS-marknad. Företaget arbetar med både nyproduktion och ombyggnad. De riktar sig framförallt mot läkemedelsindustrin, byggföretag, förvaltningsbolag och flera privata fastighetsägare. Årsomsättningen är cirka 25 miljoner kronor.

Foto: Assemblin/Jonas Clefström
Redaktionen